Christan TraprenovatieWie we zijn

Oorsprong

Christan is in 1995 opgericht door Christ Schuling.
Het ondernemerschap lonkte en Christ nam vol goede moed de stap om zichzelf als ZZP’er in te laten huren door aannemers en particulieren. Dit met succes! Christ deed ervaring op bij grote bouwprojecten en heeft enkele malen gefungeerd als onderaannemer.
Na enige jaren was er minder werk te vinden en dat zette Christ aan het denken: “is dit nog wel wat ik wil?”. Met dit idee in zijn hoofd werd hij benadert door een klant die een traprenovatie wilde laten uitvoeren. Om zich meer in het project te verdiepen ging Christ op onderzoek uit en kwam hij in contact met Manuel Naaijen.
Christan Traprenovatie was geboren!

En toen…

Een tijdje later kwam dochter Ellie onverwachts zonder werk te zitten. Om haar vader te ondersteunen hielp ze hem op weg met werkzaamheden op kantoor. Ze had immers communicatie & marketing gestudeerd, dus dit was een spekkie naar haar bekkie. Zo ontstond er een nieuwe website, facebook en veranderde het verkoop- en administratieproces.
De samenwerking verliep goed en Ellie vond de werkzaamheden zo leuk dat er besloten werd om de eenmanszaak voort te zetten als een VOF.

Hoe is het nu…

Inmiddels weer een tijdje verder is Christan traprenovatie een volwaardig bedrijf die de boventoon voert op Christan Timmerwerken. Christ en Ellie zijn vennoten bij Christan, waarbij ieder verantwoordelijk is voor hun eigen vakgebied. Zo is Christ verantwoordelijk voor de uitvoering , technische vragen, uitvoering van maatwerk en alle vak gerelateerde vragen. Ellie is verantwoordelijk voor de agenda, planning, marketing en administratie. Voor de uitvoering van uw traprenovatie werken wij met verschillende, vaste monteurs om zo ook renovaties op de korte termijn te kunnen realiseren. Op dit moment hebben we al meerdere trappen mogen renoveren, onder andere in Etten Leur, Breda, Roosendaal, Oosterhout, Raamsdonk, Dongen, Dordrecht en Tilburg. Wilt u ook uw trap laten bekleden in de regio West-Brabant? Wij helpen u graag!

Christan is een betrouwbaar, professioneel en kleinschalig familiebedrijf waarbij service, kwaliteit en vakmanschap voorop staan! Wilt u service en kwaliteit? Christan geeft u dat met zekerheid!

Christ
Tel: +31(0)6 53 36 35 87

Ellie
Tel: +31(0)6 40 82 24 87
Email: ellie@christan-timmerwerk.nl