Christan TraprenovatieTraprenovatie Breda

Trapbekleding laminaat in Breda: herstel of vernieuw een oude of versleten trap

Maak een vrijblijvende afspraakBel ons: 076 – 50 40 722

Traprenovatie in Breda

Zijn uw traptreden overladen met hardnekkige lijmresten en lijkt het schuren ervan geen haalbare optie meer? Welkom bij Cristan Traprenovatie, uw ervaren partner voor traprenovaties in Breda en de wijde omgeving. Ons familiebedrijf staat bekend om service, kwaliteit en vakmanschap. Wij zorgen dat uw trap weer functioneel en veilig wordt, en bovendien een pronkstuk in uw interieur. Voor de traprenovatie in Breda gebruiken we hoogwaardig HPL, PVC en eikenhout, waarmee uw trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Welke uitstraling, dat bepaalt u zelf. Naar aanleiding van uw offerteaanvraag komen we graag bij u langs om uw situatie op te nemen en u alle mogelijkheden voor te leggen.

Waarom kiezen voor traprenovatie in Breda?

Traprenovatie Breda

Kiest u in uw woning of bedrijfsruimte in Breda voor traprenovatie, dan vermijd u de kosten en het ongemak van het volledig vervangen van uw trap. Met een renovatie van de trap behoudt u de bestaande structuur, waardoor er veel minder materiaal nodig is om uw trap te vernieuwen. Dit maakt uw traprenovatie in Breda een duurzame en bewuste keuze, maar ook financieel voordelig. Geen grote verbouwingen, geen gedoe.

Veiligheid en duurzaamheid

Een renovatie geeft uw trap een nieuwe uitstraling en zorgt dat deze weer lange tijd meegaat. Minstens zo belangrijk als de duurzaamheid, is de veiligheid van uw trap in Breda. We renoveren met behulp van overzettreden, die veelal zijn voorzien van antislip-eigenschappen. Dit geldt voor PVC en CPL/HPL overzettreden (meer over deze materialen leest u verderop). Als u kiest voor eikenhout, dan kunnen we de overzettreden voorzien van een antislipstrip, waardoor de kans op uitglijden geminimaliseerd wordt. 

Wat gaat uw traprenovatie kosten?

Wat uw traprenovatie in Breda gaat kosten, hangt af van de bestaande situatie en uw wensen wat betreft materiaal en afwerking. Bij Cristan Traprenovatie hanteren we een persoonlijke aanpak: we komen bij u langs om de trap nauwkeurig in te meten en alle mogelijkheden te bespreken. Vervolgens stellen we een gepersonaliseerde offerte op voor de traprenovatie in uw Bredase woning of bedrijfspand. Voor een indicatie van de tarieven kunt u een aantal vanaf prijzen bekijken op onze tarievenpagina.

Vraag een offerte aan voor traprenovatie in Breda

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw trap in Breda te renoveren? Vraag een offerte aan en ontdek hoe Cristan Traprenovatie uw trap kan transformeren. Wij staan voor u klaar met kwaliteit, vakmanschap en een vernieuwde trap waar u trots op zult zijn.

 

Materialen voor een traprenovatie in Breda

Wij voeren uw traprenovatie in Breda uit, in overleg met u, met een van de volgende hoogwaardige materialen:

HPL en CPL (slijtvast laminaat):

Voor onze traprenovaties in Breda gebruiken we vaak HPL en CPL, bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. We bieden dan ook met een gerust hart 15 jaar garantie op deze hoogwaardige materialen. Deze laminaatsoorten bestaan uit een melamine onderlaag, een brandvertragende HDF kern en een versterkte kunststof toplaag met aluminiumoxide. Met een indrukwekkende dikte van 12 mm zijn deze overzettreden slijtvast, antislip en stootbestendig. Dit alles maakt uw gerenoveerde trap in Breda duurzaam, onderhoudsvrij én veilig is als vluchtroute. Het schoonmaken van deze treden is bovendien eenvoudig, zonder zorgen over vuil in de nerf.

PVC Overzettreden:

Onze PVC overzettreden zijn samengesteld uit HDF met een PVC-toplaag. U heeft keuze uit natuurlijke houtdessins met voelbare structuur, betonlook en marmerlook. Wat u altijd krijgt is een hoge antislipwaarde en 15 jaar garantie op dit duurzame materiaal.

Eikenhout:

Onze eikenhouten treden combineren de warme en sfeervolle uitstraling van eikenhout met de stabiliteit van multiplex. De 4 mm eikenhouten toplaag rust op een multiplex basis om kromtrekken te voorkomen. Standaard leveren we ongeoliede treden met een zwarte antislipstrip en witte stootborden, maar optioneel zijn ook geoliede eikenhouten stootborden in diverse neutrale kleuren beschikbaar.

Neem contact met ons op