Christan TraprenovatieTraprenovatie Tilburg

Trapbekleding laminaat in Tilburg: herstel of vernieuw een oude of versleten trap

Maak een vrijblijvende afspraakBel ons: 076 – 50 40 722

Traprenovatie in Tilburg

Uw trap is een belangrijk onderdeel van uw huis, waar u dagelijks gebruik van maakt. Het is daarom zeer belangrijk dat uw trap veilig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarnaast is het fijn wanneer de trap er mooi uitziet en zo een aantrekkelijk aspect is in uw interieur. Als uw trap een verouderde of beschadigde uitstraling heeft, is het nu tijd voor een traprenovatie. Christan Traprenovatie is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovaties in Tilburg en wijde omtrek. Onze vakkundige monteurs werken met hoogwaardige materialen zoals HPL en PVC om uw trap een nieuwe uitstraling te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en we komen vrijblijvend bij u langs.

 

Wat kost een traprenovatie in Tilburg?

Traprenovaties zijn altijd maatwerk. Iedere trap is immers anders. Daarom komen we altijd langs bij onze klanten om de trap nauwkeurig in te meten. Ook leggen we persoonlijk alle mogelijkheden voor en luisteren we naar de wensen van de klant. Voor een indicatie kunt u een kijkje nemen bij onze tarieven.

Wilt u uw trap in Tilburg laten renoveren? Vraag nu een offerte aan, dan komen wij bij u thuis om de trap te bekijken en een offerte op maat te maken. Welkom bij Christan Traprenovatie, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen in prachtige traprenovaties.

Welkom bij Christan Traprenovatie

Welkom bij Christan Traprenovatie

Christan Traprenovatie staat in Tilburg en omgeving bekend als een professioneel en kleinschalig familiebedrijf, waar service, kwaliteit en vakmanschap centraal staan.

We bieden een breed scala aan traprenovaties aan, zodat u de perfecte oplossing voor uw trap kunt vinden.

Waarom kiezen voor traprenovatie in Tilburg?

Waarom kiezen voor traprenovatie in Tilburg? Een traprenovatie heeft veel voordelen. Het is een relatief goedkope manier om uw trap een nieuwe uitstraling te geven en veiliger te maken. Na de renovatie gaat uw trap weer jaren mee, zowel visueel als praktisch.Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij, die u kunnen helpen te beslissen of een traprenovatie in Tilburg iets voor u is:

  • Verbeterd uiterlijk: Een traprenovatie geeft uw trap een nieuwe uitstraling. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen en kleuren, zodat uw trap perfect past bij uw interieur.
  • Verhoogde veiligheid: Een gerenoveerde trap is veiliger dan een oude trap. De traptreden worden erdoor verstevigd en oneffenheden worden weggewerkt. Bovendien zijn in de HPL en PVC overzettreden een antisliplaag verwerkt en kunnen we op eikenhouten overzettreden een anti-slipstrip aanbrengen. Zo wordt de kans op struikelen of uitglijden geminimaliseerd.
  • Verhoogde duurzaamheid: Door uw trap in Tilburg te laten renoveren, kunt u de bestaande trap langer blijven gebruiken. 

 

Overzettreden: een snelle en duurzame manier om uw trap te renoveren

Bij Christan Traprenovatie, opererend in Tilburg en daarbuiten, streven we ernaar uw trap een vernieuwde uitstraling en functionaliteit te geven zonder ingrijpende verbouwing. Hiervoor maken we gebruik van op maat gemaakte overzettreden van diverse hoogwaardige materialen:

PVC

Onze hoogwaardige PVC overzettreden zijn samengesteld uit HDF (High-Density Fiberboard) met een PVC-toplaag. Het stevige vezelplaatmateriaal en het PVC zijn machinaal verlijmd, zonder gebruik van ftalaten (weekmakers). Deze treden bieden een natuurlijke houtuitstraling met voelbare structuur en hoge anti-slipwaarde. Ze zijn beschikbaar in 11 trendy kleuren, variërend van houtsoorten tot beton en marmer. PVC overzettreden van Christan zijn onderhoudsarm en geluiddempend en gegarandeerd ftalaatvrij. De duurzaamheid van dit materiaal onderstrepen we met 15 jaar garantie.

Speciaal laminaat voor traprenovatie

Voor onze traprenovaties in Tilburg maken we niet alleen gebruik van PVC, maar ook van CPL en HPL. Deze speciale soorten laminaat zijn bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. Ze bestaan uit een melamine onderlaag, een HDF kern en een versterkte kunststof toplaag met aluminiumoxide. Met een dikte van 12 mm zijn deze treden slijtvast, antislip en stootbestendig. De HDF kern heeft bovendien een brandvertragende werking, waardoor uw trap tevens een veilige vluchtroute vormt. Geniet van minimaal 20 jaar onderhoudsvrij gebruik en ontvang 15 jaar garantie op onze duurzame HPL / CPL overzettreden.

Eikenhout

Onze eikenhouten treden bestaan uit multiplex met een toplaag van 4 mm eikenhout. Multiplex voorkomt werking van het hout. Standaard leveren we ongeoliede multiplex eikenhouten treden met een zwarte anti-slipstrip en witte stootborden. Optioneel zijn geoliede eikenhouten stootborden in neutrale kleuren beschikbaar.

Neem contact met ons op