Christan Traprenovatie

Accessoires

Accessoires

Trapverlichting

De led verlichting in de trap kan op 3 manieren geplaatst worden; onder de trede, in de trede gefreesd of in de zijkant gefreesd (mits deze bekleed wordt). Wij werken met verschillende afmetingen, vormen en lichtsterktes; zowel koud en warm licht. Tevens leveren en plaatsen wij bewegingssensors, afstandbediening of tijdschakelaar.

Christan traprenovatie werkt alleen met led verlichting welke een lange levensduur hebben. Mocht er onverhoopt een led lampje stuk gaan, dan zijn deze zelf te vervangen.

Trapleuningen

Een trapleuning maakt uw nieuwe trap compleet! Christan werkt met verschillende materialen, waaronder RVS en hout. Alles wordt compleet op maat gemonteerd, inclusief leuninghouders. Krijgt de nieuwe trapleuning een net iets andere locatie aan de muur? Geen probleem; wij boren nieuwe gaten en zorgen dat uw nieuwe trapleuning weer stevig en veilig geplaatst wordt. Bovendien dichten we de oude boorgaten. Dat is pas service!

Laminaat

Restyle ook uw hal en/of eerste verdieping in dezelfde look als uw trap! Bij Christan beschikken we over kwalitatief hoogwaardig laminaat in dezelfde kleur als uw trap. Naar gelang uw wens plaatsen we een T-profiel tussen de laatste trede en het laminaat of laten we het laminaat en de laatste trede van uw trap naadloos in elkaar laten overlopen. Door de sterke toplaag beschikt het laminaat niet over een V-groef.