Christan TraprenovatieAccessoires

Accessoires

Trapverlichting

De led verlichting in de trap kan op 3 manieren geplaatst worden; onder de trede, in de trede gefreesd of in de zijkant gefreesd (mits deze bekleed wordt). Wij werken met verschillende afmetingen, vormen en lichtsterktes; zowel koud en warm licht. Tevens leveren en plaatsen wij bewegingssensors of een afstandbediening.

Christan traprenovatie werkt alleen met led verlichting welke een lange levensduur hebben. Mocht er onverhoopt buiten de garantieperiode een led lampje stuk gaan, dan zijn deze zelf te vervangen.

Trapleuningen

Een trapleuning maakt uw nieuwe trap compleet! Christan werkt met verschillende materialen, waaronder RVS en gietijzer. Alles wordt compleet op maat gemonteerd, inclusief leuninghouders in verschillende modellen. Onze voorkeur gaat uit naar blinde montage door middel van chemische verankering. Op deze manier zijn er geen zichtbare schroeven aanwezig. Daarbij is deze werkwijze uitermate geschikt voor poreuze en slechte muren. Ook trapleuningen die niet bij ons aangeschaft zijn, kunnen wij bij u aan de muur monteren.

Laminaat

Restyle ook uw hal en/of eerste verdieping in dezelfde look als uw trap! Bij Christan beschikken we over kwalitatief hoogwaardig laminaat in dezelfde kleur als uw trap. Naar gelang uw wens plaatsen we een T-profiel tussen de laatste trede en het laminaat of laten we het laminaat en de laatste trede van uw trap naadloos in elkaar laten overlopen. Door de sterke toplaag beschikt het laminaat niet over een V-groef.