Christan TraprenovatieTrap renoveren in Bergeijk?

Afspraak maken +31 (0) 085 50 70 722

Trap renoveren in Bergeijk: herstel of vernieuw een oude of versleten trap.

Bij een Trap renoveren wordt een bestaande trap hersteld of vernieuwd. Daarbij wordt de bestaande trap, zoals soms wordt gedacht, niet tot de grond toe afgebroken. Het tegendeel is waar: bij een Trap renoveren kunnen we uw huidige trap behouden. Deze zal na een renovatie echter wel als gloednieuw ogen. Behalve natuurlijk wanneer u ervoor kiest om de authentieke look van uw trap te behouden. Bijvoorbeeld wanneer u in een oude woning woont. Wat u ook kiest, moderniseren of onderhouden, bij Christan Trap renoveren in Bergeijk bent u aan het juiste adres. Wij leveren vakwerk voor een scherpe prijs.

Wanneer renoveert u uw trap?

Wanneer renoveert u uw trap?

Wanneer uw trap versleten is, niet meer mooi is of wanneer er gevaarlijke situaties ontstaan door losse delen, dan is uw trap toe aan een renovatie. Ook wanneer uw trap een doorn in uw oog is omdat deze niet past in uw interieur, kan een Trap renoveren een uitstekende oplossing zijn. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er door een renovatie van de trap voor dat deze er weer uitziet zoals u wenst én dat deze veilig en ‘kraakvrij’ is.

Met welke materialen renoveren we uw trap?

Christan Trap renoveren in Bergeijk werkt onder andere met overzettreden in HPL/ CPL, treden van eikenhout en PVC van topkwaliteit. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse accessoires als RVS-trapleuningen en ledverlichting. Ook is het mogelijk om uw hal of eerste verdieping met kwalitatief hoogwaardig laminaat dezelfde look als uw trap te geven.

Actie

Trots op uw gerestylde trap?

Deel uw enthousiasme met vrienden / familie / buren en ontvang €100,- per aangedragen klant cashback!

Hoe werkt het:
Laat degene die u aandraagt uw naam noemen, zo simpel is het!
Na akkoord van de offerte door de nieuwe klant nemen wij vanzelf contact met u op betreft de uitbetaling